De necrezut, dar adevărat. O studentă care s-a infectat cu noul coronavirus trăiește în continuare o adevărată dramă, la șapte luni după infecție!

O studentă și-a pierdut simțul mirosului și gustul când a făcut coronavirus și încă nu și-a revenit – șapte luni mai târziu.
Marta Batista, în vârstă de 21 de ani, a contractat coronavirus în martie și nu a mai putut să se bucure de o masă sau să adulmece altceva decât „plastic putred” de atunci.
Tânăra aspirantă la actorie a slăbit 17 kilograme de când s-a infectat și și-a pierdut simțurile. Ea spune că toate mâncărurile au gust de cauciuc fad în gură și că nu se bucură de mâncare.
Marta a suferit doar simptome ușoare ale COVID-19 – cum ar fi temperatura și oboseala – atunci când a contractat boala.
Tânăra de 21 de ani mânca iaurt, granola și stafide când și-a dat seama că simțul gustului a dispărut și că nu putea mirosi nimic, în ciuda faptului că nu avea nasul înfundat. „Este îngrozitor și uneori nu pot dormi pentru că mă gândesc la asta și mă neliniștesc foarte mult. Simt doar mirosurile foarte puternice și mi se par putrede, slăbesc, pentru că mâncarea mă îmbolnăvește, îmi pierd speranța”, a spus ea, potrivit thesun.co.uk.

92 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =