Caută
Close this search box.

Dumitru Dragomir nu se lasă dus de la Consiliul General „Eu sunt organ ales!”

dumitru dragomir

Mitică Dragomir refuză să renunțe la mandatul de consilier general, în contextul în care conducerea PSD nu vrea să-i valideze mandatul „Pe mine m-a ales poporul”, anunță Dragomir.

„Voi fi consilier general. Am dat cazier, am completat tot ce trebuie, am făcut ședința… Eu nu renunț. Eu sunt organ ales, pe mine m-a ales poporul”, a declarat Dumitru Dragomir.

În schimb, Petre Roman, ales și el pe lista PSD, anunță că renunţă la mandat.

„M-am retras în bună înțelegere cu Gabriela Firea, fiindcă proiectele pe care urma să le realizez erau împreună cu ea, ea nemaifiind aleasă, nemaiexistând majoritatea… (…) Eu m-am retras fiindcă grupul PSD voia să între într-o logică de campanie, pe care eu nu pot să o susțin. Eu am intrat cu calitatea principială de independent. Deci nu mai avea sens să fac treaba asta”, a declarat Petre Roman.

Potrivit unor surse, Cornel Dinu și Daniel Pancu au renunțat și ei la mandatul de consilier general.

Lista de consilieri generali cu care a venit Gabriela Firea în alegerile locale a luat prin surprindere conducerea partidului. Cu câteva zile înainte de anunțul public, Gabriela Firea comunicase liderilor PSD că va avea pe lista mai multe nume cu notorietate, personalități, pentru a trage lista. Nu a precizat cine sunt acestea.

„Mi se pare normal să fie retrași, nu au contribuit cu nimic în campania electorală, nu au ajutat partidul. Trebuie să luăm decizia în zilele următoare, dar toți cei care au venit din afară partidului ar trebui să fie retrași. Lista pentru Consiliul General va trebui validată la centru”,  a declarat pentru Europa Libera un lider PSD din Bucureşti.

Surse din PSD susțîn că se va încerca în zilele următoare că numărul retragerilor să fie mai mare.

„Nu putem să mergem în continuare cu Dumitru Dragomir, după ce noi am anunțat că nu mai susținem candidați cu dosare penale. Dragomir e deja condamnat în două dosare, ce facem, stăm să îl ia din Consiliul General și să fie arătat PSD? Dragomir nu are treabă cu PSD, el a fost la PRM, acum a apărut pe filiera Firea”, a precizat un lider social-democrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri