Caută
Close this search box.

După Dăncilă, Carmen Dan și Oprișan, încă un nume greu tras pe linie moartă în PSD

psd

Așa cum a promis imediat după alegerile locale din 27 septembrie, Marcel Ciolacu taie în carne vie și înlătură din sânul Partidului Social Democrat toate personajele care au stârnit de-a lungul timpului controverse în spațiul public. După Viorica Dăncilă, Carmen Dan și Marian Oprișan, care a pus capăt unei „domnii” de peste două decenii în Vrancea, este rândul unui alt nume greu să fie tras pe linie moartă.

Reprezentanții filialei din Galați au stabilit candidații pentru locurile din Parlamentul României și… surpriză de proporții! Printre aceștia nu se mai regăsește medicul Nicolae Bacalbașa, care în trecut a fost protagonistul unora dintre cele mai spumoase scandaluri iscate în timpul ședințelor de plen.

De altfel, la un moment dat a ajuns și în vizorul Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, fiind amendat cu 6.000 de lei din pricina unor afirmații controversate. „No!… Să fie clar!!! Chinezii au luat virusul de la lilieci, noi o să-l luăm de la ciorile noastre”, a spus deputatul.

Cât despre Bacalbașa, ei bine, se pare că toate scandalurile din Parlament i-au determinat pe social-democrați să îl tragă pe linie moartă. De altfel, în echipa partidului au fost cooptate deja două nume grele pentru scrutinul din 6 decembrie. Vorbim despre Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie și Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri