Caută
Close this search box.

Elena Udrea afirmă că degetul la nas a fost o copiere a lui Celine Dion

elena udrea

Elena Udrea a explicat, în noua emisiune a lui Denise Rifai, de la Kanal D, care a fost semnificația gestului pe care l-a făcut în Parlament, în urmă cu cinci ani.

În momentul în care se dezbătea cererea de a i se ridica imunitatea parlamentară, Udrea s-a întors către camerele TV și și-a dus arătătorul la nas.

„Așa cum am spus și la acea vreme, gestul l-am făcut unei persoane dragi mie. Partenerul meu de la acea vreme era acasă și mă urmărea și mi-a scris pe telefon ‘te văd la televizor’. Era un gest pe care-l stabilisem cu mult înainte și era copiat de la Celine Dion și soțul ei.

Ei conveniseră că, atunci când erau în public și departe unul de celălalt, își făceau acest gest și am ținut să procedăm la fel. Și atunci m-am întors să-i fac gestul acesta, să știe că sunt bine, împotriva a tot ceea ce se vedea și se spunea la televizor.

Era ceva atât de simplu, când mă uit la ce conotații, cum au analizat specialiștii ‘de ce a făcut Udrea semnul?’ cum se întreabă și astăzi, dar oare e adevărat că a vrut să spună nu știu ce? Era atât de simplu, cum nimeni nu-și putea imagina, un semn făcut cuiva drag care se uită la televizor și voia să știe că sunt bine”, a susținut Elena Udrea.

Udrea și-a justificat alegerea de a nu da explicații la acea vreme dând vină pe lipsa timpului și probleme mai importante de rezolvat.

„Cred că nici nu am știut inițial de această dezbatere. Eu am plecat din Parlament și unul dintre consilierii mei m-a sunat și mi-a spus că este o mare dezbatere cu privier la gestul făcut Pe mine mă arestau, stăteam să explic de ce am făcut gestul acela?

Și i-am spus: ‘Chiar nu mă interesează de ce se speculează, pe mine mă arestează. Nu mă intersează dacă se speculează într-un fel sau altul’. Ulterior, după ce am spus despre ce era vorba, probabil că oamenilor le-ar fi plăcut să fie ceva mult mai important, mai ascuns, era prea simplu”, a mai spus Elena Udrea.

În ceea ce privește numele partenerului de la acea vreme, Udrea a preferat să nu răspundă: „Nu aș vrea să-i dau numele pentru că toată lumea știe cine era în perioada aceea. Poate acum e într-o altă relație și nu vrea să se vadă la televizor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri