Caută
Close this search box.

Este trădarea momentului. Un fost ministru al lui Cioloș a trecut de partea PSD. Care este explicația

psd

Este trădarea momentului în politică. Un medic, fost ministru din Guvernul Cioloș, va candida la Camera Deputaților din partea PSD. Ce explicație a dat acesta când a fost întrebat de trădare? A surprins pe toată lumea.

Este vorba de fostul ministru al Sănătății, Patriciu Achimaș Cadariu. PSD Cluj l-a ales pe acesta să deschidă lista candidaților pentru Camera Deputaților. Achimaș a fost validat în data de 20 septembrie, într-o ședință a organizației, conform zcj.ro

„În primul rând, m-a convins proiectul pe care mi l-a prezentat domnul Vasile Dâncu, cel legat de un program de sănătate făcut de specialiști profesioniști pentru pacienții români. Apoi a contat respectul pe care PSD îl arată în acest moment clujenilor, punând pe primele două locuri oameni care reprezintă Universități importante din Cluj”, a spus Patriciu Achimaș Cadariu pentru sursa menționată.

Patriciu Achimaș Cadariu, medic de profesie, a fost ministrul Sănătății în Guvenrul Cioloș în perioada 17 noiembrie 2015-9 mai 2016.

Bogdan Toader și Radu Oprea deschid listele PSD pentru parlamentare
Conform celor postate de Bogdan Toader pe Facebook, acesta va deschide lista de candidaţi pentru Camera Deputaţilor. De asemenea, fostul ministru pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Radu Oprea, va deschide lista PSD Prahova pentru Senat.

„Voi continua să sprijin dezvoltarea comunității prahovene din Parlamentul României! Voi deschide lista Organizației PSD Prahova pentru Camera Deputaților, iar colegul nostru Stefan Radu Oprea
va deschide lista pentru Senat.

Pe această cale, le mulțumesc colegilor noștri din Comitetul Executiv pentru susținerea acordată, precum și prahovenilor care m-au încurajat în ultima perioadă să merg în această direcție! Am spus-o de nenumărate ori: în Parlamentul României este nevoie de oameni care să cunoască realitățile, problemele cu care se confruntă cetățenii și necesitățile comunităților pe care le reprezintă.

Sunt profund onorat să intru în această competiție și determinat să reprezint prahovenii și comunitatea prahoveană așa cum merită! Contextul actual impune ca pentru Parlamentul României să lupte oameni responsabili, specialiști în domeniul lor de activitate, pentru ca țara noastră să depășească, cu bine, criza cauzată de pandemie și lipsa unor măsuri guvernamentale eficiente atât în plan economic, sanitar, cât și social.

Îmi voi pune toată priceperea în slujba prahovenilor și voi face tot ceea ce ține de mine, în Parlamentul României, pentru ca traiul în județul nostru să rămână sigur și Prahova să se dezvolte conform potențialului său!”, a scris Bogdan Toader pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri