Caută
Close this search box.

Femeie urcată cu forța, de polițiști, în ambulanță! Ce s-a întâmplat, de fapt

O femeie din Cluj-Napoca a fost dusă cu forța la psihiatrie în urma unei altercații cu un echipaj de poliție care o oprise pe stradă pentru că nu purta mască de protecție. Când femeia a devenit agresivă, polițiștii au chemat o ambulanță în care au urcat-o cu forța pe femeia recalcitrantă, informează Observator.

Femeia mergea pe stradă fără să poarte mască de protecție, în condițiile în care la Cluj-Napoca a fost introdusă obligativitatea purtării măștii și pe stradă din cauza ratei mari a infectărilor.

Polițiștii au oprit-o și au informat-o că masca a devenit obligatorie. Când i-au cerut să se legitimeze, femeia nu le-a oferit niciun act de indentitate, dar le-a dat cinci nume false. Polițiștii iritați au insistat să-i afle identitatea, moment în care femeia ar fi devenit recalcintrantă și agresivă cu oamenii legii.

Femeia a fost dusă la psihiatrie pentru examinare

Cum femeia nu dădea semne că se liniștește, polițiștii au chemat un echipaj de ambulanță și au trebuit să o urce cu  forța în mașină.

Femeia a fost dusă la spital unde urmează să se stabilească dacă suferă de tulburări psihice.

Potrivit datelor oferite duminică de Grupul de Comunicare Strategică, Cluj este unul dintre județele cele mai afectate de noul val de îmbolnăviri cu COVID-19. Județul Alba rămâne cel mai afectat județ, cu o rată a infectării de 3.69, fiind urmat de București cu 3.35. Județul Cluj, cu o rată de infectare de 3.33 este urmat de Harghita cu 3.3 A intrat în scenariu roșu și județul Sălaj, cu o rată de 3.01. Sursa text si foto Fanatik.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri