Caută
Close this search box.

Firea anunţă că va deschide lista PSD pe Capitală la Senat

Gabriela Firea a anunţat că va deschide lista PSD pe Bucureşti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, după cum a informat public şi liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu.

„La alegerile din 27 septembrie, bucureştenii m-au votat într-un număr foarte mare. S-a vorbit patru ani despre faptul că aş fi un primar nelegitim pentru că am fost aleasă cu o prezenţă de 30 şi ceva la sută. Iată că avem un primar la fel de nelegitim ca şi mine, ales cu o mică diferenţă ca procent, tot cu 30 şi ceva la sută.Am obţinut un scor bun cu toate furturile lor la Primăria Capitalei şi la Consiliul General. Prin urmare, aşa cum a informat preşedintele partidului, voi deschide lista PSD de la Senatul României”, a afirmat Gabriela Firea vineri la sediul PSD.

Aceasta a precizat că a refuzat invitaţia liderului PSD Bacău Dragoş Benea de a deschide lista la Bacău pentru parlamentare.

„Merit locul pe care îl decid colegii mei. V-a spus domnul Ciolacu ce loc merit. Domnul preşedinte Ciolacu a dat deja un răspuns”, a completat Firea.

Marcel Ciolacu a anunţat luni că va candida pentru un mandat de parlamentar la Buzău, iar Gabriela Firea va deschide lista la Senat a PSD.

Chestionat dacă Viorica Dăncilă se va regăsi pe listele partidului la alegerile parlamentare, Ciolacu a răspuns: „ţinând cont că a fost prim-ministrul României, cred că da, dar e decizia organizaţiei de la Teleorman”. El a adăugat că au fost discuţii ca pe listele PSD să nu se afle traseişti şi nici oameni cu probleme penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri