Caută
Close this search box.

Firea umblă cu subînţelesuri. „Şi alegerile parlamentare vor fi fraudate!”

gabriela firea

Gabriela Firea a anunțat că guvernul PNL intenționează să fraudeze și alegerile parlamentare. Firea a afirmat în mod repetat că a pierdut alegerile, pentru că a fost furată.

„Teama mea este că, dacă nu se iau măsuri ferme, și în special am înțeles că va exista și o inițiativă parlamentară, în sensul unei discuții oficiale cu instituțiile care organizează alegerile, sunt convinsă că se pregătesc să fraudeze și alegerile parlamentare.

Cum altfel cum va explicați faptul că, deși în acest moment familia social-democrată are un procent mare de încredere în rândul populației din România, totuși ei exclud votul românilor și se gândesc deja la o posibilă guvernare doar cu entitățile politice din zona de dreapta?

Dacă ați observat, în aceste zile își dispută premierul, care este mai deștept, care este mai frumos, dar premier care să provină ori de la PNL, ori de la USR. Dacă va câștiga PSD alegerile, cum să dea PNL-ul sau USR-ul premierul? Unde e democrația”, a declarat Gabriela Firea, la România TV.

Firea a mai spus că Ciolacu, Grindeanu sau Dîncu ar putea să fie propunerile PSD de premier.

„Nu vreau să iau eu lucrurile înainte și să fac propria mea previziune pentru premier, dar pe logică politică, dacă va fi un Guvern eminamente politic și care va cuprinde, bineînțeles, și specialiști, este clar că președintele partidului trebuie să preia această mare responsabilitate.

Dacă domnul Ciolacu va rămâne președintele Camerei Deputaților, este alegerea domniei sale, și atunci va trebui să desemneze probabil dintre celălalt coleg al nostru din conducere, prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu, colegul meu, sau președintele Consiliul Național, domnul profesor Dîncu.

Doar în situația în care colegii mei din țară, împreună cu noi, vom decide că vom face o propunere de specialist nembru de partid sau membru fără funcție politică, atunci s-ar încadra probabil un specialist în domeniul economic, la care eu țin foarte mult și îl apreciez, cum este domnul Cristian Socol”, a mai afirmat Firea.

Întrebată dacă nu ar putea fi propunerea pentru funcția de premier, Firea a răspuns: „Nu se pune problema”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri