Caută
Close this search box.

Florea e incendiar! E sigur că a învins la Sectorul 5 „la o diferență semnificativă de voturi” și vrea renumărare totală în București!

daniel florea

Primarul în funcție al Sectorului 5, Daniel Florea, susține că a câștigat alegerile „la o diferență semnificativă de voturi” și că este necesară renumărarea voturilor pentru întregul București.

La Biroul Electoral al Sectorului 5 s-a votat renumărarea voturilor. Înțeleg că s-a trimis la Biroul Electoral Municipal o contestație, formulată de unul dintre candidați și astăzi înțeleg că Biroul Electoral Municipal a trimis către BEC această solicitare. Vom vedea. Din punctul meu de vedere este o tergiversare inutilă. Cred că se impune renumărarea voturilor la Sectorul 5 și cred că în toată Capitala.Nu înțeleg de ce trebuie să stăm atât și să ne gândim dacă să facem sau nu o renumărare. Până la urmă este important votul cetățenilor și contabilizarea lui corectă, nu că muncesc unii în plus două sau trei zile, a declarat Daniel Florea, edilul în funcție, potrivit Digi 24.

Întrebat dacă crede că va câștiga alegerile la o eventuală renumărare a voturile Daniel Florea susține că va avea inclusiv o diferență semnificativă.

„Cu siguranță, v-am spus de acum două zile. Da, și la o diferență semnificativ de mare de voturi. În exit-pollurile pe care noi le aveam până la ora 18 eu aveam 31%, Băcanu 25 și Piedone 23. Dintr-o dată Băcanu a rămas la 25, eu am coborât la 25 și a urcat Piedone la 28”, a mai punctat edilul în funcție.

Cristian Băcanu: A fost decisă renumărarea voturilor din Sectorul 5 din București
USR-PLUS contestă rezultatele scrutinului din Sectorul 5 al Capitalei și cere Biroului Electoral de Circumscripție renumărarea voturilor în mai multe secții pe motiv că acestea ar fi fost fraudate.

Potrivit rezultatelor, Sectorul 5 a fost câștigat de Cristian Popescu Piedone, condamnat în primă instanţă la opt ani şi 6 luni de închisoare în dosarul Colectiv.

Candidatul PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 5, Cristian Băcanu, a anunțat miercuri, pe pagina sa de Facebook, că Biroul Electoral al Sectorului a decis renumărarea voturilor din data de 27 septembrie.Băcanu a adăugat că celelalte partide implicate în alegerile din Sectorul 5 vor face contestație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri