Cântărețul Florin Chilian stârnește, la rându-i, controverse, după ultima sa postare pe Facebook. Chilian este de părere că solistul trupei Holograf are dreptate și vine cu argumente în sprijinul afirmației sale.

Tot mai multe nume din lumea artistică susțin că restricțiile luate de autorități sunt abuzive. Ultimul pe lista contestatarilor este Florin Chilian.

El și-a făcut cunoscută opinia într-o postare pe rețelele de socializare. La fel s-a întâmplat și cu Mihai Mărginean și chiar inițiatorul Dan Bittman sau Connect-R.

Florin Chilian a venit și cu argumente în sprijinul afirmației sale, pretinzând că doar respectul pentru frica celorlalți îl împinge să poarte mască:

„Ca şi Dan (n.r. Dan Bittman), deşi nu cred în mască, aleg să o port pentru că înţeleg să respect frica ta, indiferent de cât de frică iţi este şi de cine eşti. Aleg să fac asta, deşi frica ta îmi limitează mie drepturile. Dacă este o regulă la magazin sau pe stradă, o respect. Chiar dacă este impusă de neinformare, de spaimă, de interesele celor care le vînd la suprapreţ de teama să nu rămână cu ele nevândute – deşi ar fi trebuit să fie distribuite gratuit măcar elevilor, profesorilor, vârstnicilor sau nevoiaşilor – sau doar de prostie.

Asta nu mă face pe mine, pe nici unul dintre cei ce aleg să-ţi respecte groaza, indusă abject de nişte “autorităţi” cretinoide, şi nici pe Dan, penibili, oportunişti, impostori sau ipocriţi. Adică, chiar nu mai putem avea opinii şi păreri diferite indiferent de argumente?! Chiar ne-am prostit cu toţii?!! Se pare că da”, a spus Chilian pe pagina de Facebook.

Artistul în vârstă de 51 de ani a ținut să-și argumenteze opinia, oferindu-le urmăritorilor mai multe dovezi. De la articole din presa nord americană și până la declarații ale unor medici români, toate au fost expuse pe rețeaua de socializare.

„Nimic despre validitatea argumentelor lui Bittman, nimic despre realitatea unor zile în care oamenii îngroziţi de atîta panică aruncată în societate de nişte canalii, criminali, aleg să se sinucidă de frică, fără a mai aştepta rezultatele unui test cu o rată de fals pozitiv de 90%, după cum spun cercetatorii americani.

Dap, nici eu nu cred în mască, şi nu din motive religioase, ci măcar aritmetice dacă nu de bun simţ: un virus are 0,4 microni, ţesătura măştii celei mai performante are un micron, deci fără a mai ţine seama de ochi de urechi sau de porii pielii, printr-un ochi de tesătură intră mama, tata şi copilul lui COVID. Toată familia de covizi intră, dar aleg să port mască pentru că înţeleg să respect frica ta. Aşa cum zic: oaia gândeşte orizontal şi totuşi sînt mult prea multi proşti.

Profesorul doctor Vladimir Beliş, fost director al Institutului Naţional de Medicină Legală. El a afirmat că este esenţial să se facă autopsii pentru a cunoaşte exact numărul deceselor ce au fost provocate de coronavirus. Lătrăii ăştia imbecili, dar corect politic ca atitudine, nu inteleg asta?!”, a concluzionat Florin Chilian.

540 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here