Caută
Close this search box.

Florin Cîţu către Marcel Ciolacu: Ajunge! Somez PSD să oprească terorismul economic

florin cîţu

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a transmis, duminică, un mesaj pentru iderl PSD, Marcel Ciolacu: ”Somez PSD să oprească terorismul economic”.

Cîţu susţine că ”toate partidele care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României”, iar ”derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru România şi la scăderea ratingului de ţară”.

”Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotrivă României. Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenţie la România în acest moment”, a scris pe Facebook Florin Cîţu.

Acesta consideră că ”derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania şi la scăderea ratingului de ţară ceea ce ar însemna colaps economic”.

”Domnule Ciolacu, vă cer public să opriţi acest terorism economic! Până la alegerile din 6 decembrie mai sunt doua şedinţe ECOFIN în care România poate să piardă fonduri UE.

În acelaşi timp FOARTE IMPORTANT, până la alegerile din 6 decembrie TOATE cele trei agenţii de rating publică evaluări ale rating-ului de ţară pentru România. Am reuşit, prin transparenţă şi discuţii lunare, să arătăm agenţiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanţele României.

Dar şi aici agenţiile au dreptate: cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României, dominat de populişti iresponsabili?”, a scris Cîţu.

Ministrul finanţelor susţine că ”PSD aruncă România în haos economic, pentru a mai căştiga câteva voturi”.

”Nici un om politic nu are dreptul să condamne România la sărăcie, hiper-inflaţie şi dobânzi astronomice doar pentru a mai căştiga câteva voturi”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri