Caută
Close this search box.

Florin Cîţu îl numeşte pe Daniel Zamfir, soţul Oanei Stancu, „hamsterul lui Liviu Dragnea”

cîţu

Cîţu anunță că senatorul PSD Daniel Zamfir, soțul Oanei Stancu, are un proiect de lege, prin care miniștrii care refuză să se prezinte în comisiile parlamentare riscă să ajungă la închisoare.

„Marcel Ciolacu folosește hamsterul lui Dragnea și face o lege doar pentru mine! Sunt disperați și încearcă orice doar să scape de mine. Marcel Ciolacu a găsit unealtă perfectă să-i facă munca de jos – hamsterul lui Dragnea.

Inginerul șef peste comisia economică, da se întâmplă de ani bun în Parlament, și campion la legi respinse de CCR își pune semnătură pe încă o mizerie de lege. O lege făcută special pentru mine și care are ca scop să mă trimită la pușcărie. Forțează apropbarea până la alegerile parlamentare.

Lui Marcel Ciolacu și hamsterului lui le spun doar atât. Nu va mai agitați tovarăși. Mai este puțîn și scăpăm România de voi”, anunță Cîţu, prezentând un fragment din propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr.115/1999 privind responsabilitatea ministerială.

Conform proiectului de lege, miniștrii care refuză să se prezinte în comisiile parlamentare riscă închisoarea de la 3 luni la doi ani sau amendă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri