Caută
Close this search box.

Focar de coronavirus la Camera Deputaţilor

camera deputaţilor

Camera Deputaților anunţă că sunt înregistrate 11 cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaților.

”La Camera Deputaților sunt înregistrate, în prezent, 11 cazuri de infectare cu Covid-19 în rândul angajaților, toate persoanele aflate în această situație urmând procedurile necesare legale în vigoare.

Toate structurile instituției și-au stabilit, încă din luna martie, un program de lucru decalat, care permite evitarea aglomerației și o mare parte dintre angajați au optat pentru posibilitatea de a lucra de la domiciliu”, anunță sursa citată.

Au fost implementate toate măsurile necesare pentru protecția deputaților și a angajaților, transmit reprezentanţii Camerei Deputaţilor. Accesul în clădire se face prin trasee special marcate atât pentru acces, cât și pentru ieșire.

În ceea ce privește activitatea parlamentară, au fost implementate proceduri de dezbatere și vot la distanță pentru desfășurarea ședintelor comisiilor, a ședințelor de plen, ale Biroului permanent, iar ședințele Camerei Deputatilor și ședintele comune ale Camerei Deputaților și Senatului la care a fost nevoie de prezența fizică a parlamentarilor s-au desfășurat în conformitate cu proceduri speciale care asigură respectarea distanțării sociale, pe lângă măști și dezinfectant fiind puse la dispoziție și mănuși, iar locurile din sala de plen au fost marcate cu buline albe.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri