Caută
Close this search box.

Fostul campion mondial, brazilianul Ronaldinho, are coronavirus!

Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare.

Starul, care a fost campion mondial cu naționala ”auri-verde” în 2002 și a fost declarat cel mai bun fotbalist al lumii în 2005, făcând istorie la PSG, Barcelona și Milan, a avut ghinionul de a sta în mod nemeritat în arest la domiciliu în Paraguay, chiar anul acesta (din martie până în august), după care s-a dovedit că acuzațiile au fost neîntemeiate și a fost eliberat – cum notam mai sus – în luna august, după plata unei simple amenzi, pe motive minore

Fostul Balon de Aur şi fratele său, fost impresar de jucători, au fost reţinuţi în data de 6 martie, la intrarea în Paraguay, unde veniseră să participe la un eveniment caritabil, sub acuzaţia de uz de acte false şi implicarea într-o reţea de spălare de bani.

Testat pozitiv cu coronavirus, Ronaldinho este asimptomatic. Fostul mare fotbalist brazilian Ronaldinho, în vârstă de 40 de ani, a anunțat pe rețele de socializare că a fost testat pozitiv cu coronavirus și a intrat în izolare în orașul Belo Horizonte, unde venise pentru a participa la un eveniment monden.

”Sunt de ieri în Belo Horizonte, unde am venit pentru a participa la un eveniment. Am făcut testul și am aflat că sunt pozitiv. Sunt bine, asimptomatic, dar va trebui să lăsăm evenimentul pentru o dată ulterioară. Curând vom fi împreună. Vă îmbrățișez”, a transmis brazilianul cu zâmbetul pe buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri