Caută
Close this search box.

Fostul primar Gabriela Firea a blocat banii pentru persoanele vulnerabile şi dă vina pe Nicuşor Dan

gabriela firea

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, o acuză pe Gabriela Firea că a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități.

El promite că va rezolva această problema imediat cum va ajunge în Primărie: „Nici un beneficiar de plăţi sociale nu va suferi din pricina incompetenței și batjocurii actualei conduceri a Primăriei”.

„Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulții cu dizabilități din București. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale!

Cinism și bătaie de joc până în ultima zi de mandat – de asta au parte bucureștenii de la primarul general încă în funcție.

Imediat ce voi prelua oficial funcția de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar își vor primi banii la care au dreptul.

Nici un beneficiar de plăti sociale nu va suferi din pricina incompetenței și batjocurii actualei conduceri a Primăriei. În schimb, cliențîi politici ai PSD, oamenii înșurubați abuziv în funcții și beneficiarii de contracte politice vor da socoteală”, a anunțat Nicușor Dan.

Consilierul municipal ales Vlad Voiculescu, susținut de USR PLUS pentru funcția de viceprimar, oferă asigurări că persoanele adulte cu handicap vor beneficia și în continuare de stimulentul financiar oferit de Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri