Caută
Close this search box.

FOTO. Imagini compromițătoare cu fiul lui Joe Biden, postate pe un site chinez

Video și fotografii care îl arătau că Hunter Biden „în situaţii nepotrivite” au fost postate pe un site chinez care are legătură cu fostul consilier al lui Donald Trump, Steve Bannon.

Casetele au fost încărcate de un singur utilizator pe GTV, o platformă media digitală operată de GTV Media Group. Organizația media a fost fondată în aprilie 2020 de Bannon și miliardarul chinez Guo Wengui, a raportat Washington Examiner.

The Sun a contactat pe avocatul lui Hunter, George Mesires, și reprezentantul legal al lui Bannon pentru comentarii în această duminică.

Într-un videoclip, mesajul era: „Candidatul la președinția SUA, Joe Biden, este controlat 100% de Partidul Comunist Chinez ca fiind una dintre cele mai reușite instanțe politice ale programului BGY. Guo a declarat anterior că Republica Populară Chineză a elaborat o strategie completă pentru dominație mondială cunoscută sub inițialele „BGY” (Blue-Gold-Yellow). În această strategie, culoarea albastră (Blue) reprezintă controlul internetului, Aurul (Gold) se referă la cumpărarea influenței prin mită, în vreme ce culoarea galbenă (Yellow) se referă la coruperea unor persoane cheie cu ajutorul sexului.Programul este, de asemenea, o țintă a planului 3F al PCC, care își propune să „să slăbească, să distrugă și să omoare America!”.

Guvernul chinez a susținut că Wengui – care trăiește acum în SUA – a comis fraude, șantaj și luare de mită. La rândul său, dezvoltatorul imobiliar a acuzat oficialii din China de corupție în 2017, când a solicitat azil în Statele Unite.

Asociatul său Bannon a fost pus sub acuzare pentru acuzații de fraudă în august și arestat la bordul iahtului de 150 de milioane de dolari al lui Wengui.

Wall Street Journal a raportat că GTV Media Group este investigat de FBI și Comisia Securities and Exchange

Biroul procurorului general al statului New York cercetează, de asemenea, organizația, spun „persoanele familiare cu ancheta”. Mai mult, Departamentul Justiției a susținut că strângerea de fonduri GOP Elliott Broidy „au fost cu scopul de face lobby” lui Trump.

Știrea vine după ce au fost publicate rapoartele despre fotografiile private ale lui Hunter Biden

Știrea a apărut după raportul bombă din New York Post. Fostul consilier al lui Trump a continuat să susțină că povestea dovedește că Biden a „mințit” și a insistat că nu este un complot de dezinformare a Rusiei înainte de alegeri.

FBI a lansat o anchetă pe fondul rapoartelor conform cărora Giuliani era folosit de Kremlin pentru a răspândi dezinformarea

Luni, directorul serviciilor de informații naționale, John Ratcliffe, a declarat pentru Fox News că „laptopul lui Hunter Biden nu face parte dintr-o campanie rusă de dezinformare”, adăugând că comunitatea de informații „nu a fost implicată”.

Guvernul chinez l-a acuzat pe asociatul lui Bannon, Wengui (foto), de comiterea de fraude, șantaj și luare de mită.

Guvernul chinez l-a acuzat pe asociatul lui Bannon, Wengui, de comiterea de fraude, șantaj și luare de mită

Între timp, Bannon, care în prezent așteaptă procesul, a descris acuzațiile de fraudare a donatorilor ca fiind făcute cu un „ scop politic” și a pledat nevinovat.

Giuliani a obținut, de asemenea, videoclipuri și imagini „compromiţătoare” cu Hunter despre care se presupune că se angajează într-un act intim cu o tânără neidentificată în timp ce se droga, notează The Sun.

Mai mult, disidentul chinez Guo Wengui, aflat în exil, a declarat recent că Partidul Comunist Chinez „alocă 2 miliarde de dolari pe an” pentru a cumpăra tăcerea Vaticanului în ceea ce privește atrocitățile care se petrec în China.

„Partidul Comunist Chinez alocă 2 miliarde de dolari SUA în fiecare an” pentru a câștiga influența asupra elaborării politicii interne a Vaticanului și pentru a plăti tăcerea cu privire la represiunea din China împotriva libertății religioase, a declarat controversatul miliardar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri