Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, a trecut prin adevărate clipe de coșmar. Totul a fost povestit chiar de către liderul liberal pe una dintre paginile sale de socializare, unde a relatat ce a pățit soția sa, Florina.

Momente de coșmar pentru Rareș Bogdan. S-a aflat ce a pățit soția lui! Este vorba de Florina, frumoasa parteneră de viață a europarlamentarului PNL. Aceasta ar fi suferit o ruptură de ligament. Totul ar fi fostv relatat chiar de către Rareș Bogdan pe una dintre paginile sale de socializare.

„Toamma aceasta nu a fost doar cu bucurii…Un accident nefericit a dat peste cap un Weekend de relaxare post Alegeri, în urmă cu 17 zile. Într-o seară, Florina urla de durere cu ruptură de ligamente, cu tendonul praf, dar colegul și prietenul ei Dimi, Dumitru Butilică, un om fabulos și un român frumos sufleteștew, a reușit să o pună efectiv pr picioare, iar azi a reușit să conducă din nou mașina! Alții stau cu lunile și se chinuie în spitale, dar Florina, datorită metodelor de recuperare moderne pe care le folosește Dimi la #themovementrainingcenter a reușit să își reia viața de zi cu zi după mai puțin de două săptămâni”, a relatat liderul liberal.

385 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here