Caută
Close this search box.

FOTO. Vedetă TV, dusă de urgență la spital și pusă pe perfuzii

Una din cele mai urmărite și îndrăgite vedete TV a ajuns de urgență la spital. Ea a avut probleme mari după ce s-a plâns de dureri acute în zona spatelui. A ajuns imediat la spital, iar medicii au pus-o de urgență pe perfuzii.

Nu este prima oară când fosta asistentă a lui Dan Capatos are probleme de sănătate. În ultimii ani, vizitele ei la spital au fost tot mai dese, însă de data asta e vorba despre un alt necaz.

Anunțul despre suferința ei a fost făcut chiar de Loredana însăși, ea explicând cu ce simptome s-a confruntat și ce i-au făcut doctorii pentru a o pune pe picioare.

„Totul a început în urmă cu două zile când am simțit o puternică durere în spate, în dreapta, dar a fost ceva trecător, am luat un calmant și a trecut. Ieri, în timp ce mă aflam la coafor, a revenit durerea, mult mai puternică, de fapt, insuportabilă, și m-am speriat foarte rău, mi-am dat seama că am o problemă gravă și am luat hotărârea de a merge la urgență”, povestește vedeta de televiziune.

„Acolo mi s-a dat și diagnosticul. Am pietre la rinichi și o piatră s-a deplasat din zona rinichiului și astfel mi-a provocat durerile acelea insuportabile care-mi tăiau respirația. Am ajuns acolo, au început toate investigațiile posibile, mi-au făcut toate perfuziile ca să mă lase durerea”, a completat Chivu la Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri