Caută
Close this search box.

Fugarul condamnat Cristian Rizea, fost deputat PSD, plângere penală contra lui Victor Ponta, Sebastian Ghita, Dragos Dobrescu şi Radu Budeanu

cristian rizea

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit din România atunci când a fost condamnat cu executare în România, anunță pe Facebook că a decis să ia atitudine față de „infractorii care și-au trimis acoliții la Chișinău”, să-l intimideze, în speranța că va renunța la dezvăluirile pe care le face.

De la fuga sa din ţară, Rizea trăieşte pe picior mare în capitala Republicii Moldova, sub protecţia lui Igor Dodon.

„Dragi romani, de astazi trecem si la fapte cu infractorii care si-au trimis acolitii aici la Chisinau sa ma intimideze in speranta ca voi renunta la dezvăluirile pe care le fac la Realitatea Plus!”, scrie Cristian Rizea, pe Facebook.

Totodată, acesta îi enumeră și pe cei care, spune el, încearcă să-l intimideze: Victor Ponta, Sebastian Ghiță, Dragoș Dobrescu, Radu Budeanu și Orlando Valache.

„Ii anunt pe aceasta cale pe Victor Ponta, Sebastian Ghita, Dragos Dobrescu, Radu Budeanu si Orlando Valache ca le-am facut plangere penala si nu voi renunta la a spune romanilor ADEVARUL ! Acesti 5 infractori vor sa ma reduca la tacere asa cum au facut si cu Codrut Marta, disparitie despre care va voi da detalii explozive in curand”, scrie Rizea.

Fostul deputat atașează răspunsul pe care l-ar fi primit de la Parchetul General, prin care îi este adus la cunoștință faptul că plângerea adresată Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înregistrată.

„Alături de voi, români, voi reuși”, mai scrie Rizea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri