Caută
Close this search box.

Gabi Firea îl face din nou interlop pe Nicuşor Dan: Să vă fie ruşine! Veti primi exact ce meritaţi!

Gabriela Firea îl acuză din nou pe Nicuşor Dan că este interlop şi că se împăunează cu realizările fostului primar.

„Ca a mintit in campanie ca va rezolva totul rapid, pentru ca „stie”, „poate” si „il ajuta guvernul” incepe sa fie din ce in ce mai evident. Avariile le-a pus pe seama mea si a echipei mele.

Acum anunta ca va avea si el avarii, „chiar sute”. Si ca nu are solutii imediate pentru livrarea fara intreruperi a apei calde. In campanie a jurat ca, de pe 28 septembrie, totul va merge „uns”.

Dar… sa confisti munca predecesorului, sa te impaunezi ca e meritul tau si sa-ti arogi ceva pentru care nu ai muncit o clipa, depaseste orice imaginatie! Tupeu de „frate de interlop”!

Azi, Dl Plicusor a anuntat ca „va atrage” el fonduri europene pentru termoficare!

Fonduri pentru care atat eu, cat si echipa mea, ne-am zbatut patru ani si am indeplinit toate conditiile impuse, inclusiv cele mai dificile si de durata : Strategie energetica a Capitalei si Studiul de fezabilitate.

Numai ca, de cateva luni, totul este blocat la Ministerul fondurilor europene.

Puteam semna demult contractul de finantare. Dar Dl Ministru PNL Boloș l-a dosit, ca sa-l semneze noul primar, pe munca fostului primar.

Sa va fie rusine! Veti primi exact ce meritati! Aveti zero respect pentru romani! Totul este pentru voi, carierele voastre si imbuibatii din jurul vostru!

Puneti mana si munciti! Si apoi sa va laudati! Cu rezultatele muncii voastre, nu a altora! Furt pe fata!”, a scris Gabi Firea pe contul său de Facebook.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri