Caută
Close this search box.

Gabriel Oprea vrea să fie deputat în viitorul Parlament

Gabriel Oprea candidează ca independent la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pentru un mandat de deputat, în municipiul Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Uniunii Militarilor şi Poliţiştilor „Mihai Viteazul” (UMPMV), al cărei preşedinte este Gabriel Oprea, „decizia vine ca urmare a zecilor de mii de mesaje primite de la patrioţi romani, de la militari şi poliţişti din toată ţara, în care aceştia îi solicită fostului vicepremier să candideze pentru a le apăra drepturile, din nou, din Parlament”.

„Gabriel Oprea a iniţiat Legea nr. 223/2015 privind pensiile militare de stat, lege benefică pentru întregul sistem de securitate naţională, lege (…) modificată ulterior, din păcate, în detrimentul pensionarilor militari. Gabriel Oprea a modificat statutul soldaţilor şi gradaţilor voluntari. (…)

UMPMV salută decizia şi susţine această candidatură, având convingerea că din Parlament, Gabriel Oprea va continua proiectele iniţiate, va iniţia proiecte noi şi va fi din nou un sprijin real şi activ pentru toţi lucrătorii din domeniul apărare, ordine publică şi siguranţă naţională”, se arată în comunicatul UMPMV transmis, joi, Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri