Compania Municipală de Consolidări, o firmă subordonată Primăriei București, a achiziționat pe 1 octombrie, la trei zile după ce Gabriela Firea a pierdut alegerile, un “distrugător automat Fellowes“, în valoare de 33.000 de lei, potrivit Newsweek.ro.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul e-licitatie.ro, acest distrugător de documente, achiziționat prin cumpărare directă, “distruge in mod automat 150 de coli, iar in mod manual 8 coli. Marunteste colile A4 in 397 de particule de 4×38 mm, in mod silentios, cu un nivel de zgomot de 60 dB (…) are un cos de reziduuri cu o capacitate de 32 litri. Potrivit pentru hartie, capse, CD/DVD-uri, carduri, simplu si rapid!“.

Direcția de taxe a Sectorului 3 a achiziționat pe 29 septembrie, la două zile după alegeri, un tocător ultraperformant, de 3.000 de euro. Și acesta a fost achiziționat prin cumpărare directă.

În Sectorul 1, la Primăria lui Tudorache, tocătoarele de documente au fost achiziționate prin Centrul Caraiaman, o instituție de îngrijire a persoanelor vârstnice, suborodonată primăriei de sector.

Centrul Caraiman a cumpărat, în august, tocătoare de documente în valoare de 5.900 de lei. Nu este clar de ce un astfel de centru ar avea nevoie de astfel de tocătoare.

434 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 9 =