Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, ieșire violentă: ”Este un atentat la siguranța națională”

gabriela firea

Spirite încinse la extrem după alegerile locale din Capitală!

„Asigur tranzitul, dar noul primar trebuie sa fie legitim. Din pacate sunt foarte multe dovezi, in toate sectoarele. Sunt situatii cu procese verbale in care apare o cifra, apoi pe siteul Autorităţii Electorale Permanente apare aproape dublu pentru Nicusor Dan. Exista dovezi ca au intrat persoane neautorizate din partea USR si PNL care au intrat noaptea ca hotii si au iesit cu saci de voturi. Sunt foarte multe voturi anulate mie si colegilor mei.

Este si un atentat la siguranta nationala, iar votul popular a fost confiscat.

Imaginati-va daca noi am fi organizat alegerile si s-ar fi adus atatea dovezi ca s-au furat voturi, probabil ca oamenii ar fi iesit in strada.

Eu cred ca a fost un plan, inainte cu o saptamana PNL era resemnat ca va pierde alegerile in Bucuresti, dar nu au vrut sa ramana asa şi au facut un plan, dar care este un plan diabolic. Asa s-ar explica si diferenta enorma din exit poll-ul CURS-Avangarde, care a fost un record mondial negativ, ma dadea ca pierzand cu 10%, iar in realitate diferenta este mult mai mica”, a declarat Gabriela Firea.

„E vorba si de legitimitatea celor care clameaza acum ca sunt primari. Vrem sa inlaturam aceste dubii, apar tot mai multe dovezi. Inteleg ca s-a deschis un nou dosar, trebuie cercetate aceste fapte. Dar pe langa asta, puneti-va in locul celor care au muncit ca sa fie primari, ar fi trebuit sa fie, iar acum nu sunt pentru ca s-au furat voturi.”, a completat Sorin Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri