Caută
Close this search box.

GALERIE FOTO Ana Porgras, campioană mondială la bârnă în anul 2010, este acum manichiuristă

ana porgras

Gimnasta Ana Porgras câştiga, în 2010, titlul mondial la bârnă pentru România, însă doi ani mai târziu s-a retras, la doar 18 ani, din cauza accidentărilor. Fosta sportivă are acum 26 de ani şi s-a reprofilat: este manichiuristă.

„Fac tot ce ţine de unghiuţe: cu gel, semi, exclusiv pentru femei. E o pasiune. Ideea e că nu o fac pentru bani, în mod special. Este o activitate care pe mine mă calmează, mă linişteşte”, a spus fosta gimnastă.

Născută la Galaţi, Ana Porgras s-a stabilit în Braşov. „După ce m-am lăsat, o perioadă am fost pe acolo. Sora mea era deja în Braşov şi veneam în vizită tot timpul. Pur şi simplu, m-am îndrăgostit de oraşul ăsta. Mi se pare cel mai frumos oraş din România”, a mai spus Ana Porgras.

„Parcă au trecut prea repede 10 ani de când m-am retras. Mai simt dor, aşa, după concursurile de gimnastică. Asta este viaţa”, a spus Ana Porgras Ziare.com.

Un fluturaş de fată, Ana Porgras uimea lumea sportului românesc în anul 2012, când alegea să se retragă din activitatea competițională, cu doar cinci luni înainte de startul JO de la Londra.

Era percepută drept o sportiva cu șanse la medalie, la bârnă, dar și om important pentru a ajuta România în lupta pentru podiumul la echipe.

Campioana mondială la bârnă din anul 2010 s-a retras la doar 18 ani. “Simțeam că nu mai pot fizic, îmi era greu după atâtea accidentări, nu mai puteam să merg înainte, să o iau de la capăt”, mărturisea Ana Porgras, la momentul retragerii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri