Caută
Close this search box.

Gata, încă unul out. Liviu Pleşoianu se va ocupa de mitocondriile româneşti din afara PSD

liviu pleşoianu

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat că demisionează din PSD. El i-a catalogat pe liderii PSD drept impostori și sforari și a ținut să aducă aminte câteva dintre faptele sale de vitejie:

„Am protestat cu portocale la Cotroceni” sau „Am privit-o în ochi fără să clipesc pe Kovesi”.

Postarea de pe Facebook a lui Pleșoianu:

Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaște știe că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează și își inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă așa ceva – să fie sănătos! Eu nu accept!

Impostorilor și sforarilor nu am ce să le transmit. Colegilor rămăși verticali și oamenilor care ne-au votat în 2016 am însă multe să le spun în continuare! Cu ei chiar am de ce să vorbesc despre CURAJ și despre PRINCIPII puse în practică!

…Pentru că am fost primul care, încă din luna decembrie 2016, imediat după alegeri, am spus că Iohannis ar trebui suspendat și că, dacă acest lucru nu se întâmplă, va face tot ce ține de el că „să nu mai rămână piatră pe piatră în această țară”. Exact această expresie am folosit-o. Multora li s-a părut exagerată, prea dura. …Apoi, s-a văzut că am avut perfectă dreptate!

…În dată de 7 februarie 2017, în plină isterie națională legată de „OUG 13”, am rămas în banca, în Parlamentul României, unde am fost trimis prin VOTUL OAMENILOR, și am protestat civilizat pe toată durata „discursului” plin de ura scrâșnită al Insului din Deal.

…Tot în acea perioada, am insistat pe toate căile posibile că PSD să le dea ocazia să se exprime public celor care nu cred într-un stat condus de oameni din spatele cortinei. Mi-am conceput și un mesaj care să mă definească în tot ceea ce fac: „Lasă-i să lupte alături de ține pe cei care te-au ales să lupți pentru ei!”…

…În aprilie 2017, m-am dus chiar în bârlogul… mamutului radioactiv. În plină dezbatere a Comisiei de la Veneția, găzduită la Cotroceni, am vorbit în față tuturor despre încălcarea grosolană a Constituției României de către Insul-în-geacă-roșie, despre cum înțelege el să nu fie mediator, ci dezbinator și instigator!

…În cadrul ședințelor Comisiei de Anchetă din Parlament am adresat toate întrebările corecte, fără nicio ezitare, chiar dacă acolo se află marele GEORGE MAIOR… Apoi, fără să cer vreun ajutor de la partid, m-am dus pe persoană fizică în față sediului central DNA, pentru a-i adresa distinsei KOVESI întrebarea de care tot fugea: „Ce ați căutat acasă la Oprea în seară turului ÎI al alegerilor prezidențiale din 2009?”.

…Câteva săptămâni mai târziu, i-am adresat aceeași întrebare și la Bruxelles, privind-o în ochi fără să clipesc și întâlnindu-i toată URA de care e capabilă. Și e capabilă de INUMAN de multă…

…Pentru înlăturarea lui Grindeanu am votat fără ezitare. DAR pentru numirea să la ANCOM n-am mai votat câteva luni mai târziu, declarând că nu sunt BIPOLAR!

…Pentru înscăunarea lui Tudose n-am votat și mă felicit în fiecare zi pentru asta!

…Am considerat important să lucrez la Legea ONG-urilor, deși, așa cum mă așteptam, o puternică opoziție a venit chiar dinspre propriul Guvern. Au urmat multe alte proiecte, precum cel privind limitarea mandatelor șefilor din servicii sau cel privind excluderea din magistratură a celor care au lucrat în echipe mixte, în baza protocoalelor secrete cu SRI.

…Bugetul pe 2018, de pildă, nu l-am votat, pentru că nu mi se pare normal să aloci bani în plus către instituțiile de forță, înainte de a le fi reformat cu adevărat.

…Acelor membri ai opoziției care confundă Parlamentul cu stadionul le-am ținut piept cu propriile arme, pentru că n-am suportat să văd cum sunt efectiv HĂRȚUIȚI colegii mei, în Parlamentul României, de către o adunătură de roboței cipati.

…Ambasadorilor și ZEILOR de la Bruxelles le-am răspuns ferm și argumentat de fiecare dată când au înțeles să ne bată cu linia peste degete, din reflexul de a ne consideră copiii inadecvati ai Vestului.

…Am protestat cu portocale la Cotroceni, atunci când Insul Bizar a spus că nu știe și nu-l interesează nimic legat de abuzurile „unității de elită” DNA Ploiești.

…Am candidat la funcția de președinte PSD și am vorbit în cadrul acelui congres așa cum o fac mereu: perfect LIBER!

Multe ar mai fi de spus despre CURAJ, despre asumarea unei lupte împotriva Sistemului. Cert este că lucrurile sunt simple: ori ai CURAJ, ori n-ai, ori te lupți, ori nu te lupți, ori îți asumi niște principii, ori nu. Așa că, fără a mă cocotă pe vreun piedestal (sunt un om normal, cu calități și defecte), chiar am multe de spus despre „curaj” și despre „principii asumate”. Dacă aș fi gândit așa cum din păcate mult prea mulți gândesc în politică românească, nu m-aș fi expus și mi-aș fi asigurat foarte ușor un locșor pufos și relaxant…

Voi continua și de acum înainte să vorbesc și să acționez doar sub impulsul lucrurilor în care cred, alături de ceilalți oameni LIBERI! Fie să FIM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri