Caută
Close this search box.

GATA, S-A DECIS. Clotilde Armand anunță respingerea contestațiilor din Sectorul 1: ”Știu că le e greu să creadă, dar de azi sunt oficial primar”

Clotilde Armand, candidata USR Plus la Primăria Sectorului 1, a anunțat pe Facebook că Biroul Electoral al Municipiului București (BEM) a respins definitiv duminică toate solicitările PSD de anulare a alegerilor sau de renumărare a voturilor.

”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

BEM trebuie să decidă duminică și cu privire la solicitările PNL și PSD de renumărare a voturilor din Sectorul 5 al Capitalei, după ce Biroul Electoral Central a dat ca termen pentru soluționarea acestora ziua de azi, ora 15:00.

După soluționarea contestațiilor de la Sectoarele 1 și 5, Biroul Electoral Central va putea anunța rezultatele finale ale alegerilor locale din 27 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri