Caută
Close this search box.

Gheorghe Damian, primarul din Ciugud, este infectat cu coronavirus

gheorghe damian

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian, a fost confirmat cu COVID-19. În comuna din Albă s-au înregistrat, în ultimele 24 de ore, patru cazuri noi de infectare cu coronavirus.

La Ciugud, incidența COVID-19 este de 5,5 cazuri la mia de locuitori, localitatea fiind de peste o săptămâna în scenariul roșu. Gheorghe Damian s-a internat în spital, pentru evaluarea stării de sănătate, iar ulterior s-a izolat la domiciliu.

Damian a depus jurământul pentru un nou mandat de primar pe 20 octombrie. Situația a fost confirmată de reprezentanții Primăriei Ciugud.

„Am fost informați și noi astăzi că domnul primar a fost diagnosticat cu SARS-COV-2. De câteva zile, domnul primar a luat decizia de a se autoizola și apoi a fost carantinat la domiciliu.

Din fericire, starea sa de sănătate este bună și, potrivit medicilor, până acum toate premisele sunt că ar fi o formă ușoară. La nivelul Primăriei Ciugud am luat decizia testării tuturor colegilor, iar nici unul dintre noi nu a fost confirmat pozitiv. Testarea va fi repetată în zilele următoare, pentru o siguranță deplină.

Până atunci am decis dezinfectarea totală a Primăriei, care a avut loc în această dimineață, și sporirea tuturor măsurilor de protecție. Activitatea Primăriei Ciugud nu este afectată, însă toate activitățile cu publicul se vor desfășura cu și mai multe măsuri sporite de siguranță.

Facem un apel la toți cetățenii să respecte măsurile sanitare impuse pentru prevenirea și combaterea virusului SARS-COV-2 și să poarte masca în toate spațiile publice, indiferent că sunt închise sau deschise”, au transmis reprezentanții Primăriei Ciugud, conform Ziare.com.

Gheorghe Damian conduce Primăria Ciugud din anul 2000 și a fost reales pentru al cincilea mandat, cu un procent de 88,2% din voturi. După ce a fost dat afară din PSD; pentru că l-a criticat pe Liviu Dragnea, după OUG 13, a devenit membru PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri