Caută
Close this search box.

Horia Mihălcescu, fostul consilier al lui Liviu Dragnea, audiat în dosarul vizitei acestuia în SUA

horia mihălcescu

Horia Mihălcescu, fostul consilier al lui Liviu Dragnea, a fost audiat în dosarul ce vizează vizita fostului președinte PSD în Statele Unite, în ianuarie 2017. Horia Mihălcescu a fost audiat ca martor sub acoperire.

Dosarul legat de vizita lui Dragnea în SUA a fost deschis după ce fostul președinte PSD a participat la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, ca președinte al SUA. În fotografiile apărute public la acea vreme, fostul lider PSD era în cadru cu Sorin Grindeanu și Donald Trump, informează Realitatea.net.

Elliott Broidy este cel care i-a invitat, ca vicepreşedinte al Comitetului de învestire a preşedintelui Statelor Unite, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, şi pe fostul premier, Sorin Grindeanu, la ceremonia de învestire a lui Donald Trump, din ianuarie 2017.

Ulterior, procurorii americani au deschis o anchetă, în care era vizat Elliot Broidy, acesta fiind acuzat că şi-a folosit influenţa pentru consolidarea relaţiilor de afaceri cu lideri străini.

În acest dosar, a mai fost audiat de procurorii anticorupție și George Maior, fost șef al SRI și actual ambasador al României în SUA, ca martor, în septembrie anul trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri