Caută
Close this search box.

HUNEDOARA: Restaurante închise în urma creşterii cazurilor de infectare COVID-19

Restaurante şi cafenele din 16 localităţi din judeţul Hunedoara, unde a crescut numărul de cazuri de COVID – 19, se vor închide sau vor rămâne închise, începând de marţi, 6 octombrie, potrivit unei Hotărâri a Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), citată de News.ro.

”CJSU Hunedoara adoptat, astăzi, o hotărâre referitoare la restricţionarea sau menţinerea restricţiei privind desfăşurarea unor activităţi comerciale în localităţile unde incidenţa cumulată a cazurilor confirmate cu virusul SARS-COV 2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5 cazuri/1.000 locuitori”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Cele 16 localităţi sunt: Vulcan, Băieşti (Pui), Băniţa, Dâncu Mic (Mărtineşti), Fintoag (Lăpugiu de Jos), Galaţi (Pui), Leşnic (Veţel), Mihăieşti (Dobra), Mihăileni (Buceş), Mintia (Veţel), Nălaţvad (Haţeg), Păclişa (Toteşti), Răchitova, Ţebea (Baia de Criş), Toteşti, Zăvoi (Sălaşu de Sus), potrivit News.ro.

De altfel, în judeţul Hunedoara au fost depistate 2.460 de cazuri de COVID – 19, de la începutul pandemiei de coronavirus, dintre care 11 sunt cazuri noi, potrivit celei mai recente raportări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri