Caută
Close this search box.

Încă o mare vedetă Pro TV, confirmată cu Covid-19. O fi luat virusul de la noul iubit

Pro TV
Nimeni nu a crezut că se va repeta, atât de repede, ”cazul Andreea Esca”! Și totuși… Noua iubită a actorului George Burcea, vedeta Pro TV Viviana Sposub, a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus și va rămâne izolată pentru următoarele două săptămâni.

Vedeta Pro TV a confirmat că a contactat SARS-CoV-2, ea hotărând să se testeze după ce a aflat că și iubitul ei, George Burcea a fost infectat. Viviana Sposub a lăsat să se înțeleagă că își va petrece perioada de izolare alături de George Burcea, în aceeași locuință.

Vedeta Pro TV și-a anunțat colegii de trust că a contactat noul coronavirus și că va intra în autoizolare. Ea a precizat că a avut simptome de răceală, în ultimele zile, dar nu s-a gândit că ar fi vorba de o infecție cu SARS-CoV-2 decât în momentul în care a aflat că și iubitul ei a contactat boala.

„Ne simțim bine amândoi”

„Ieri, după ce George a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus, am decis să mă programez la testare. Tocmai ce am primit rezultatul și mi-a fost confirmat faptul că am și eu virusul. Momentan ne simțim bine amândoi, iar pentru următoarea perioadă vom sta izolați la domiciliu. Vă ținem la curent cu starea noastră, dar sunt sigură că vom trece cu bine peste acest moment”, a spus Viviana Sposub conform protv.ro.

George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, a fost testat pozitiv cu testul rapid, RT-PCR. Vineri, după ce a aflat rezultatul testului, el s-a izolat la domiciliu și a precizat că se simte bine și nu are nici un simptom asimilat COVID-19. George Burcea a precizat că și-a înștiințat atât rudele cât și prietenii cu care a intrat în contact în ultimele zile.

„Așa este, am fost depistat cu noul virus – COVID – 19. Vreau să vă asigur că mă simt bine, nu am niciun fel de simptome în acest moment și m-am izolat imediat, în casă. Totodată, i-am sunat pe toți cei cu care am intrat în contact și le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist și sunt sigur că voi trece și peste această nouă provocare din viața, cât se poate de rapid”, a arătat actorul.

Viviana Sposub și actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan au început o relație pe platourile de la „Ferma”, show-ul de televiziune difuzat de postul Pro TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri