Caută
Close this search box.

Incendiu la o locomotivă în gara Sinaia: Se acționează pentru scoaterea de sub tensiune

În gara Sinaia unde a luat foc o locomotivă sâmbătă dimineaţa a ajuns un utilaj care intervine pentru scoaterea de sub tensiune a firului de circulaţie şi izolarea locomotivei, a informat ISU Prahova.

De asemenea, se aşteaptă să sosească o altă locomotiva de la Câmpina pentru a tracta vagoanele de pe linia 1 pe linia 3.

Pompierii au intervenit duminică dimineaţa pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia, nefiind înregistrate victime, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, locomotiva a fost decuplată de restul garniturii, care transporta motorină.

„La faţa locului au fost mobilizate două echipaje de stingere şi unul de prim-ajutor. Garnitura are în componenţă 2 locomotive şi 24 de vagoane cu motorină şi circula pe ruta Brazi – Şimleu Silvaniei. Arde la instalaţia electrică de forţă, incendiul este localizat”, au mai transmis reprezentanţii ISU Prahova, citati de Agerpres.

Incendiul izbucnit la o locomotivă în gara Sinaia nu a afectat traficul trenurilor de călători, informează sâmbătă CFR SA.

„În jurul orei 9:02, la ieşire din Sinaia spre Buşteni pe fir I, la locomotiva împingătoare EA 593 a trenului de marfă 80311 (GFR) s-a produs un început de incendiu. A fost solicitată scoaterea de sub tensiune a LC şi avizat ISU. Traficul trenurilor de călători nu este afectat”, a precizat purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Potrivit sursei citate, vagoanele erau încărcate cu motorină, iar pompierii ISU acţionează la faţa locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri