Caută
Close this search box.

Irina Tănase: Lui Dragnea trebuie să i se facă analize mai amănunţite!

irina tănase

Liviu Dragnea s-ar afla într-o situație delicată, din cauza stării de sănătate, după ce a prezentat dureri insuportabile la coloana vertebrală. Dezvăluirea a fost făcută de soţia fostului politician, Irina Tănase.

“I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare, care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație, trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului.

În urma demersurilor făcute de avocata politicianului, la sesizarea familiei, fostul șef PSD a început să primească îngrijiri medicale, la două săptămâni după decizia instanței.

Dragnea a început în închisoare fizioterapia și kinetoterapia, tratamente care îl vor ajuta să scadă intensitatea durerilor provocate de coloana vertebrală.

„De luni, practic, Liviu a început tratamentul cu fizioterapie și kinetoterapie. Din fericire, măcar acest lucru este posibil”, a dezvăluit Irina Tănase pentru Fanatik.

Conform avocatului lui Liviu Dragnea, fostul președinte al Camerei Deputaților este în continuare sancționat disciplinar și nu are voie să iasă din celulă mai mult de o oră pe zi, deși instanța a constatat că i s-a încălcat dreptul la muncă.

În urmă cu câteva luni, Liviu Dragnea a fost sancționat după ce, la mijlocul lunii iunie, a oferit un interviu pe Skype fostei sale consiliere, Anca Alexandrescu, în care a dat detalii despre situația lui în penitenciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri