Caută
Close this search box.

Islanda ne calcă în picioare la Reykjavyk, 2-0 la pauză. Pierdem calificarea la barajul pentru EURO!

După prima repriză, echipa națională a Islandei conduce cu 2 la 0 în meciul disputat România, la Reykjavik, în prima semifinală a barajului pentru Euro 2020.

Islanda a început mult mai bine jocul, iar în primele minute au trimis și câteva centrări în careul nostrum. Tricolorii au revenit și au urcat în atac. Maxim și Alibec au combinat în careul advers, dar au fost blocați de Gunnarsson.

În minutul 16, Islanda a marcat prin Gylfi Sigurdsson, la prima ocazie importantă a gazdelor. Sigurdsson s-a întors la 16 metri, l-a păcălit pe Crețu, și a șutat pe jos, la colțul scurt, printre picioarele jucătorului roman. Tătărușanu a fost mascat, iar mingea s-a oprit în plasă. Jocul României a arătat promițător în debut, dar execuția vedetei din Premier League face diferența.

Cel de-a doilea gol a venit în minutul 35. Gylfi Sigurdsson a reușit dubla duop ce a primit o pasă în spatele lui Mario Camora și a preluat cu mult calm, de la 14 metri, la colțul lung. Tătărușanu a plonjat, dar mingea i s-a oprit în plasa laterală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri