Caută
Close this search box.

Joe Biden a fost ţinta unei tentative de asasinat

Joe Biden a fost ţinta unei tentative de asasinat pus la cale de un tânăr în vârstă de 19 ani, arestat în luna mai, după ce poliţia a descoperit într-o dubă a sa cinci arme, explozibili şi peste 500.000 de dolari în numerar, potrivit unor documente judecătoreşti, transmite CNBC.

Alexander Hillel Treisman s-a deplasat la mai puţin de patru mile de locuinţa candidatului democrat din Delaware, la începutul lunii mai, arată documentele.

Cu aproximativ o lună mai devreme, Treisman a cumpărat o puşcă AR-15 în New Hampshire şi a scris o listă care se încheia cu ”execută”, a afirmat un judecător federal, într-un ordin judecătoresc prin care a justificat arestarea lui Treisman, fără posibilitatea de eliberare pe cauţiune, potrivit News.ro.

”Să-l ucid pe Joe Biden”, a postat Treisman pe platforma iFunny, pe 15 aprilie, mai arată ordinul judecătoresc.

La sfârşitul lunii septembrie, Triesman a fost pus sub acuzare de tribunal federal din Districtul Middle din Carolina de Nord, pentru posesie şi distribuire de pornografie infantilă.

Acţiunile sale referitoare la Biden şi alte dovezi împotriva sa au fost menţionate ca motive pentru menţinerea sa în arest înainte de proces de către judecător, într-un ordin semnat pe 6 octombrie, pentru informaţii despre adresa de domiciliu a lui Joe Biden, legile statului referitoare la arme, piese de puşcă şi pentru vedere nocturnă, împreună cu acţiunile întreprinse de inculpat, inclusiv postarea menţionată mai sus despre uciderea lui Joe Biden, cumpărarea unei puşti AR-15 în New Hampshire, deplasare la mai puţin de 4 mile de casa lui Joe Biden şi scrierea unei liste de verificare care se termină cu executare.

Treisman deţinea permise de conducere din trei state, inclusiv unul care purta numele Alexander S. Theiss, se precizează în ordinul judecătoresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri