Caută
Close this search box.

Keith Richards de la The Rolling Stones: Muzica rock modernă a fost „sintetizată până la moarte”

Keith Richards, chitaristul celebrei trupe britanice The Rolling Stones, a declarat într-un interviu recent că „nu mai există piese noi rock’n’roll” şi că muzica rock modernă a fost „sintetizată până la moarte”, informează miercuri contactmusic.com.

Într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, starul britanic a deplâns folosirea excesivă a sintetizatoarelor în muzica rock modernă şi consideră că această practică este „ieftină şi banală”.

„Nu mai există piese noi rock’n’roll. Situaţia e lipsită de speranţă. Desigur, există muzicieni mari şi câţiva mari solişti. Dar, din nefericire, după părerea mea, muzica rock a fost sintetizată până la moarte”, a declarat Keith Richards, citat de Agerpres.

„O dată ce începi să foloseşti sintetizatoare, nu mai obţii cântece autentice. Nu vreau să intru într-o discuţie lungă despre ceea ce este rău în privinţa sintetizatoarelor şi a muzicii din zilele noastre, pot să spun doar că ele sunt ieftine şi banale”, a adăugat rockerul britanic.

Totodată, Keith Richards a făcut şi câteva comentarii despre recentele proteste organizate de mişcarea Black Lives Matter.

„Muzica neagră este motivul pentru care eu sunt acum aici”, a declarat Keith Richards, în vârstă de 76 de ani, care s-a inspirat din stilul legendarului cântăreţ de blues Chuck Berry, alături de care a şi urcat de câteva ori pe scenă de-a lungul carierei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri