Caută
Close this search box.

Legăturile lui Biden cu România, anchetate de US Senat

biden

Legăturile lui Biden cu România, anchetate de Senatul american. Se scormonește peste tot, în toate hârtiile, laptopurile sau telefoanele familiei Biden sau a celor care au avut de-a face cu acest clan.

Autoritățile americane încearcă să descopere dacă, într-adevăr, acuzațiile de corupție care planează asupra acestei familii sunt reale sau nu. Iar lucrurile pare că au avansat. În mod oficial, Gabriel Popoviciu și legăturile cu România ale lui Biden sunt în ancheta Senatului SUA în scandalul privind laptopul lui Hunter Biden, scrie și Sorina Matei pe pagina sa de FB. „Evidențe bancare, transferuri, conturi, cadouri, tranzacții, travel records“, toate sunt cercetate de-a fir-a păr, mai scrie jurnalista.

Situația pare să se agraveze și în privința lui Joe Biden. Ies la iveală din ce în ce mai multe dovezi care arată că fostul vicepreședinte american știa de toate întâlnirile fiului cu magnați ruși, chinezi sau români.

O serie de emailuri date publicității de Foxnews  arată prezența lui Joe Biden la unele astfel de întrevederi.

Subiectul fondurilor suspecte a fost abordat și el la dezbaterea electorală care a avut loc azi-noapte, în SUA, între cei doi candidați.

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi adversarul său democrat, Joseph Biden, s-au acuzat reciproc, în cadrul dezbaterii electorale, că au primit fonduri din surse suspecte, în special din China şi Rusia.

„Eu nu am primit niciodată bani din Rusia. Eu nu primesc bani din Rusia. Nimeni nu a avut o abordare mai dură faţă de Rusia decât mine”, a spus Trump, reluând acuzaţiile privind afacerile suspecte ale lui Hunter Biden, fiul lui Joseph Biden, în Ucraina şi China.

Joseph Biden a respins imediat acuzaţiile. „Eu nu am luat niciodată un singur cent din altă ţară”, a spus Biden, afirmând că Donald Trump s-a îmbogăţit de pe urma străinilor, inclusiv a chinezilor. De asemenea, Joe Biden a acuzat că Donald Trump evită să plătească impozite şi refuză dezvăluirea documentelor fiscale.

Donald Trump a subliniat că a plătit impozite „de milioane de dolari” în Statele Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri