Caută
Close this search box.

Lia Olguţa Vasilescu, atac fără precedent la adresa lui Clotilde Armand

olguţa vasilescu

Primarul ales al Craiovei s-a implicat în scandalul de la Sectorul 1 din Bucureşti, acolo unde există controverse privind numărarea voturilor. PSD, partidul din care face parte şi Lia Olguţa Vasilescu, acuză o posibilă fraudare a rezultatelor alegerilor locale din Sectorul 1 în favoarea lui Clotilde Armand.

Vasilescu o pune la zid pe Clotilde Armand

Edilul Craiovei o atacă pe Clotilde Armand, de la USR, cea care ar fi câştigat, conform Biroului Electoral, alegerile de la Sectorul 1. „Incredibil! Pe ea au asigurat-o ca nu functioneaza camerele, reprezentantii USR au mers sa schimbe buletinele si procesele verbale in favoarea ei, noaptea ca hotii, dupa ce reprezentantii celorlalte partide au fost trimisi acasa ca se incheiase procesul de numarare, iar acum are si ea o intrebare: de ce au functionat, totusi, camerele, astfel incat sa ii vada o tara intreaga la furat? Dimineata cerea nici mai mult nici mai putin decat ARESTAREA Gabrielei Firea si a lui Dan Tudorache, dand asigurari si ca asta se va intampla curand. In campanie ne spunea ca nu se bazeaza doar pe voturi, ci si pe INSTITUTII. Cine le da curajul sa faca toate infractiunile astea si cine ii ajuta sa nu pateasca nimic?”, a postat Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Biroul Electoral Sector 1: „Sacii cu voturile n-au părăsit încăperea”

Biroul Electoral al Sectorului 1, condus de procurorul Nicolae Sprîncu, a dat publicității, joi, un comunicat în care explică ceea ce se vede în imaginile difuzate miercuri seara de anumite canale media și folosite de PSD pentru a acuza fraudarea de către USR a alegerilor de la Sectorul 1. BES acuză la rândul său că prezentarea imaginilor „a fost denaturată în scopul inducerii în eroare a publicului” și precizează că niciun sac cu voturi nu a fost scos din încăperea securizată. Astfel, candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, se menţine pe primul loc la alegerile locale cu 40,95% din voturi, la o diferenţă de 1,13% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,82%, potrivit datelor BEC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri