Caută
Close this search box.

Lovitură cruntă pentru Olguța Vasilescu! L-au dat afară. Cine îi va lua locul

olguţa vasilescu

Lovitură cruntă încasată de căte Lia Olguța Vasilescu înaintea alegerilor parlamentare din decembrie. Actualul primar ales al Craiovei a primit cea mai proastă veste. Un apropiat de-al său a fost îndepărtat și a plecat în alt partid. S-a aflat și cine îi va lua locul.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a primit o lovitură cruntă chiar din interiorul PSD. Nu se aștepta niciodată să se întâmple așa ceva. Un apropiat al actualului primar al Craiovei a fost îndepărtat dintr-o funcție extrem de importantă.

Cei de la PSD au un nou șef în grupul social democrat din Senat. Chiar de astăzi, Radu-Ștefan Oprea, fost ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat din Guvernul Dăncilă, este noul lider al PSD din Senat.

Aflat la al doilea mandat de senator, Radu-Ștefan Oprea a fost susținut de conducerea PSD pentru a prelua șefia Senatului, după retragerea lui Călin Popescu Tăriceanu, dar a pierdut cursa internă în favoarea lui Șerban Nicolae.

Radu Oprea în înlocuiește la șefia grupului senatorilor PSD pe Radu Preda. Ultimul a anunţat marţi că a demisionat din PSD, după ce organizaţia de la Dolj l-a pus pe locul 11 pe lista de candidaţi a partidului pentru Camera Deputaţilor. Preda s-a înscris în PMP şi va fi candidat pentru Senat pe locul 1 din partea acestei formaţiuni politice, potrivit unui mesaj pe care l-a publicat pe Facebook.

Trebuie precizat că locul 11 nu era eligibil, iar Radu Preda nu avea aproape nicio șansă să câștige un nou mandat de parlamentar în viitorul legislativ. Radu Preda este finul Liei Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii și actual primar al Craiovei.

Surse din interiorul PSD spun că Radu Preda s-a simțit umilit la Craiova, de oamenii din filiala social democrată și de aceea a decis să plece la PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri