Caută
Close this search box.

LOVITURĂ pentru Pro TV! Ce a provocat dezastrul serialului #Vlad

Unul din serialele difuzate de celebrul post de televiziune Pro TV, și anume ”Vlad”, a fost surclasat luni seară de emisiunea culinară ”Chefi la Cuțite” de la Antena 1. Emisiunea, prezentată de Gina Pistol, s-a aflat pe primul loc pe toate segmentele de public. Acesta este motivul care a stârnit nemulțumirea echipei care realizează serialul ”Vlad” de la Pro TV.

”Chefi la cuțite”, campion absolut la audiență

Emisiunea culinară ”Chefi la cuțite” a început la ora 20:30 și s-a finalizat la 23:10. Serialul ”Vlad” de la Pro TV s-a încheiat mai devreme, respectiv la ora 22:30. Ea a dominat audiențele, atât pe intervalul serialului, dar și pe tot intervalul propriu de difuzare. Emisiunea ”Chefi la cuțite”, cu chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, și Cătălin Scărlătescu, a fost urmărită la nivel național de 1.537.000 de oameni.

La nivel urban, emisiunea ”Chefi la cuțite” de la Antena 1 s-a aflat tot pe prima poziție, fiind urmărită în medie de 818.000 de telespectatori. La nivel comercial, ”Chefi la cuțite” a avut o audiență medie de 388.000 de telespectatori tineri, fiind prima televiziune în clasament la acest segment de telespectatori.

Ce audiențe a înregistrat serialul ”Vlad”

Serialul ”Vlad” de la Pro TV a ocupat al doilea loc în topul audiențelor. Acest lucru a fost valabil pe toate cele trei segmente de public. La nivel național, serialul ”Vlad” a fost urmărit de 1.198.000 de telespectatori în timp ce Kanal D a ocupat locul al treilea, cu serialul ”Prețul Fericirii”, care a avut în medie o audiență de 986.000 de telespectatori. În mediul urban, serialul ”Vlad” de la Pro TV a fost urmărit de 622.000 de telespectatori. Kanal D a fost pe locul trei în topul audiențelor, cu o audiență medie de 520.000.

La nivel comercial, serialul ”Vlad” a avut o audiență medie de 319.000 de telespectatori, fiind la o diferență de 69.000 de telespectatori față de ”Chefi la cuțite”, în timp ce televiziunea Kanal D s-a clasat tot pe locul al treilea, având 119.000 de telespectatori. În clasament au urmat televiziunile România TV și Digi24.

Serialul ”Vlad” de la Pro TV a crescut în audiențe, față de săptămâna trecută, la începutul lunii octombrie, el se afla pe locul al treilea la categoriile de public național și urban. Acum, el s-a clasat pe locul al doilea, potrivit impact.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri