Caută
Close this search box.

Ludovic Orban evită răspunsul la întrebarea dacă prefectul Capitalei ar trebui să-și dea demisia

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, luni, dacă prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, ar trebui să-și dea demisia, având în vedere că, duminică, nu știa cifrele privind rata de infectare din București.

„Prefectul Capitalei a convocat Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență la nivelul municipiului București pentru astăzi la ora 15.00 și este important ca acest comitet de situații de urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare a măsurilor care sunt stabilite în lege și în hotărârea de guvern privind prelungirea stării de alertă.

N-am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activității fiecărui prefect. Facem o evaluare, când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica.

Prefectul trebuie să fie informat asupra evoluției tuturor activităților, instituțiilor care sunt implicate. Facem o evaluare periodică a prefecților”, a declarat Ludovic Orban, la sediul PNL.

Dumincă, prefectul Cojan a argumentat că nu știa cifrele infecțiilor Covid din București din cauză că a făcut cumpărături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri