Caută
Close this search box.

Mai multe cazuri de Covid-19 la şapte şcoli şi grădiniţe din Sectorul 4

Covid-19

Cinci elevi, un preşcolar şi un cadru didactic de la şapte unităţi de învăţământ au fost confirmaţi cu COVID-19 marţi.

„Primăria Sectorului 4 a dispus, în regim de urgenţă, măsuri de dezinfecţie a şapte unităţi de învăţământ de pe raza Sectorului 4, după ce în cursul zilei de astăzi, 6.10.2020, alte 7 persoane (5 elevi, un preşcolar şi un cadru didactic) au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2”, informează Primăria Sectorului 4.

Aceste unităţi de învăţământ sunt următoarele: Grădiniţa „Mărţişor” (un preşcolar a fost confirmat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2), Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” (un elev a fost confirmat pozitiv), Şcoala Gimnazială „George Bacovia” (un elev a fost confirmat pozitiv), Şcoala Gimnazială Nr. 113 (un elev a fost confirmat pozitiv), Şcoala Gimnazială Nr. 96 (un elev a fost confirmat pozitiv), Şcoala Gimnazială Nr. 165 (un elev a fost confirmat pozitiv), Seminarul Teologic Liceal Ortodox (un cadru didactic a fost confirmat pozitiv).

Măsurile au fost dispuse împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu DSP Bucureşti, potrivit Agerpres.

„La apariţia într-o clasă din unitatea de învăţământ a unui caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul SARS-COV-2, se suspendă cursurile clasei respective, pentru o perioadă de 14 zile. În situaţia în care în aceeaşi sală cursurile sunt organizate în schimburi, se vor suspenda doar cursurile pentru clasa în care a fost confirmat cazul de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2, urmând ca elevii din schimbul următor să îşi desfăşoare cursurile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri