Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu a spus OSCE şi Comisiei Europene ce se întâmplă în România

psd

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a trimis adrese către OSCE şi Comisia Europeană: „Am încredere în Justiţia din România. Am făcut adrese, le-am trimis în seara asta şi la OSCE, şi la Comisia Europeană, fiindcă lucrurile depăşesc anumite limite şi este normal să ne adresăm şi Europei, să ştie ce se întâmplă în România”, a spus politicianul.

Preşedintele PSD a afirmat că Gabiela Firea este cea mai îndreptăţită să decidă dacă va cere sau nu anularea alegerilor din Bucureşti, iar partidul o va susţine în decizia luată.

”Cel mai îndreptăţit nu este partidul, este candidatul să decidă cum va acţiona în continuare. Partidul e normal să îşi susţină candidaţii, mai ales când există o asemenea suspiciune şi decizia trebuie să fie a doamnei Gabriela Firea.

Este candidatul partidului, asumat, şi e normal că doamna Firea are o mare frustrare, când a văzut că s-au adus zeci de procese verbale modificate şi nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva”, a declarat la Antena 3, Marcel Cuolacu, întrebat dacă va cere anularea alegerilor din Bucureşti, informează News.ro.

Ciolacu a vorbit despre o dublă măsură.

”Plus că mai e o mare suspiciune. La Călăraşi, unde a câştigat PSD şi la CJ şi la primăria de municipiu, au decis renumărarea voturilor. La Sectorul 5 unde nu a câştigat PSD, dar a pierdut PNL, s-a aprobat renumărarea voturilor.

La Moldova Nouă, în Caraş-Severin, de unde este domnul Vela, s-au anulat nişte alegeri, unde a câştigat un primar ales care nu avea dreptul să candideze, cu toate că el avea o decizie a instanţei că are dreptul să candideze. Am început să împărţim democraţia”, a mai declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri