Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu intră din nou în izolare după ce s-a întâlnit cu mai mulți colegi cu COVID-19

ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, intră din nou în izolare după ce s-a întâlnit cu mai mulți colegi cu COVID-19.

Deputata PSD Simona Bucura Oprescu anunță că a fost infectată cu SARS-CoV-2 și s-a internat la spitalul din Mioveni. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, s-a testat de COVID-19 și a intrat în izolare până la aflarea rezultatului, după ce a participat la o întâlnire informală cu mai mulți reprezentanți ai partidului care au luat boala.

„Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de COVID-19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni, unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris Simona Bucura Oprescu pe Facebook.

Liderul PSD a participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au fost prezenți și alți reprezentanți ai partidului infectați. Decizia a venit după ce președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu COVID-19.

Potrivit unor surse politice, Marcel Ciolacu va efectua un test COVID și va intra în izolare până la aflarea rezultatului.

Aceleași surse susțin că liderul PSD a participat la o întâlnire informală în Delta Dunării, la care au participat alți reprezentanți ai partidului infectați.

Decizia vine după ce președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, s-a infectat cu COVID-19.

Acesta a anunțat pe Facebook că a primit rezultatul testului și că s-a izolat.

„Chiar dacă v-am obișnuit cu vești bune, astăzi vin cu una în ton cu vremurile. Tocmai am primit rezultatul testului și, din păcate, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de COVID-19. Deocamdată, starea mea de sănătate este stabilă și conform procedurii m-am izolat, protejându-i pe ceilalți. Sunt voci care pun la îndoială existența virusului, sunt oameni ce cred, însă în aceste momente, în fața inamicului invizibil, cel mai înțelept este să respectăm cu toții regulile. Multă sănătate tuturor! Am încredere că prin profesionalismul cadrelor medicale, prin puterea și bunătatea Lui Dumnezeu, vom trece și peste această etapă”, a scris, pe Facebook, Radu Moldovan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri