Declarații exagerate ale șefului PSD, Marcel Ciolacu, la Antena 3. Comentând conflictul dintre BOR și jurnalistul Cristian Tudor Popescu, Ciolacu a dat vina pe Klaus Iohannis și a cerut ca părintele spiritual (al credincioşilor) să nu mai fie criticat.

„Cum să interzici un pelerinaj la sfintele moaște? Suntem o țară ortodoxă. Cum să începi să discuți ce a făcut sau a spus părintele spiritual al unei națîi? Când s-a mai întâmplat așa ceva de la Ceaușescu încoace? Niciodată.

(…) Scopul este unul electoral. Toată logica PNL și a lui Iohannis este într-o logică electorală, nu au legătură cu românii”, a spus Ciolacu.

BOR a lansat un atac extrem de violent, prin vocea purtătorului de cuvânt Vasile Bănescu, la adresa jurnalistului Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul, căruia nu i se pomenește numele, dar la care se fac dese referiri, inclusiv la aspectul său, este catalogat inclusiv diavol.

Banescu a reacționat astfel după un șir de critici ale CTP, la adresa reacțiilor deplasate ale BOR, în cazul pelerinajelor de la moaștele Sf. Parascheva și Sf. Dumitru.

255 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here