Caută
Close this search box.

Marian Ceauşescu strigă la Victor Ponta că e borfaş, pentru că vorbeşte despre Colectiv

marian Ceauşescu

Victor Ponta a ieșit în fugă din sediul B1 TV, când a văzut că este așteptat de protestatarul Marian Ceaușescu. Acesta i-a reproșat declarațiile politicianiste despre victimele de la Colectiv.

Ponta a intrat aproape alergând în mașină, care sosise cu câteva secunde mai devreme. Protestatarul a apucat să-i fluture o pereche de cătușe în față.

„Cum îți permiți tu să vorbeșți de Colectiv? Criminalilor! Borfașilor! Borfasule! Hoțule, cum îți permiți tu să vorbești de Colectiv? Criminalule! Nu ti-e rușine, borfasule!”, a strigat protestatarul.

Președintele Pro România, Victor Ponta, a dat un nou mesaj revoltător despre morții de la Colectiv, comparând, în interes politic situația de atunci cu cea de acum.

„Mie mi-a cerut Klaus Iohannis demisia pentru 60 de oameni nevinovați care au murit la Colectiv. Mi-am dat demisia. Azi mor peste 60 de oameni zilnic, dar Klaus Iohannis nu-i mai cere nimănui demisia, nu e nimeni responsabil, nu e nimeni vinovat. Ne spun că se descurcă bine? Înseamnă că dacă se descurcau rău muream toți, sau cum?”, a declarat Victor Ponta.

Diferența este că tinerii de la Colectiv nu ar fi murit dacă instituțiile populate de PSD cu incompetenți și oameni corupți și-ar fi făcut datoria și nu ar fi acordat avize de funcționare acelui club, în timp ce situația de acum are loc la nivel planetar și nu poate fi imputată niciunei entități sau persoane.

Ponta a mai spus și că dorește amânarea alegerilor pe termen nelimitat.

„Nu vreau să punem sănătatea după interesul politic (…). Îmi doresc să facem alegeri parlamentare în momentul în care putem stăpâni situația sanitară. Aducem două amendamente (la propunerea legislativă de amânare a alegerilor parlamentare – n.r.): nu mai adoptăm în Parlament măsuri cu caracter financiar-bugetar și parlamentarii să nu își mai primească salariile după momentul expirării mandatului. În acest fel demontăm minciunile și propagandă (…) Cred că putem să punem în lege aceste două amendamente”, a afirmat Ponta, într-un mesaj live transmis pe Facebook, alături de Călin Popescu-Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri