Caută
Close this search box.

Marian Oprișan s-ar fi răzgândit, nu mai vrea în Legislativ, ci vicepreşedinte CJ Vrancea

marian oprişan

Marcel Ciolacu nu vrea să îl vadă pe Marian Oprișan pe lista de candidați a PSD Vrancea, pentru Senat. Oprișan speră să ajungă în Parlament, după ce a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al CJ Vrancea.

Oprișan a fost demis zilele trecute, de Comitetul Politic Național al PSD, din fruntea organizației PSD Vrancea, după ce a pierdut alegerile din județ.

El și-a anunțat apoi intenția de a candida pentru un loc de senator, însă s-a lovit de opoziția hotărâtă a lui Marcel Ciolacu.

Ciolacu a preluat conducerea organizației PSD Vrancea, după ce ceilalți lideri locali ai PSD au refuzat să-i ia locul lui Oprișan, de teama represaliilor acestuia.

Oprișan a fost prezent la sediul central al PSD, pentru a discuta cu Ciolacu, însă la final a ieșit pe ușa din spate, pentru a nu da ochii cu presa.

Până la urmă, Oprișan s-a înțeles cu Ciolacu să ocupe o funcție de vicepreședinte al CJ Vrancea, având în vedere că PSD va reuși să controleze majoritatea, în acest for.

Un răspuns

  1. Am o presimțire sumbră cu acest Oprișan Marian , alias Portofel , cu toate jocurile lui de doi bani . Cred că jumătate + 1 din populația județului Vrancea îl vrea pe acest individ cu apucături de satrap undeva sub cheie , adică la bulău , dar nu la Mândrești / VN ci pe la tăiat stuf ,la Periprava – Tulcea . Un mare ticălos și nemernic care , sub acoperirea lui de mare politician pesedist și cu un titlu /nu chiar gratuit /de baron ,baronet/ a făcut ce au vrut mușchii lui în această gubernie a partidului aproape unic pe scena politică românească . Mai devreme sau mai târziu acest golan infractor , devenit pe căi oculte mare politician , trebuie să răspundă penal pentru faptele sale , inclusiv șefii lui de la București . Atunci să vedem dacă ordinarul mai folosește sintagma -,, mama mea sunt eu ,, .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri