Caută
Close this search box.

Marian Oprișan se ţine tare-n şa. E vicepreședinte CJ Vrancea!

marian oprişan

Marian Oprișan (PSD) a fost desemnat vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Vrancea, obținând 17 voturi, în timp ce contracandidatul său, Mihăiță Lepădatu, a obținut 15 voturi, din 32 posibile. USR a acuzat PNL de blat cu PSD.

Marian Oprișan a fost al doilea vicepreședinte ales al CJ Vrancea. Celălalt vicepreședinte al CJ Vrancea a fost ales din partea Alianței Liberalilor și Democraților Vrancea, Ionel Cel Mare. Desemnarea celor doi vicepreședinți ai CJ Vrancea s-a făcut prin vot secret.

În sală, au fost prezenți 31 de consilieri județeni și președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, în timp ce un consilier din partea USR, Mihăiță Lepădatu, una dintre propunerile grupului consilierilor locali PNL-USR pentru funcția de vicepreședinte, a absentat de la ședință, deoarece zilele trecute acesta a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Marian Oprișan a fost singura propunere pentru funcția de vicepreședinte a grupului consilierilor județeni ai PSD Vrancea.

USR Vrancea suspectează PSD de blat cu PNL. USR menționează că două voturi l-au ajutat pe Oprișan să devină vicepreședinte: de la ALDE sau PNL și cere PNL să anunțe cum au votat consilierii partidului.

”Votul a fost secret, dar vechea tradiție USL-istă, precum și trecutul PSD-ist și apropiat de Marian Oprișan al lui Cătălin Toma, ne ridică mari semne de îndoială, cu privire la modul cum au votat consilierii PNL. Este desigur posibil ca cele două voturi ale lui Oprișan să vină și de la consilierii ALDE, care a avut o alianță de durată cu PSD”, a scris USR Vrancea.

Astfel USR Vrancea cere public conducerii PNL să anunțe cum au votat consilierii partidului și să ia măsuri urgențe, dacă vreun consilier liberal l-a votat astăzi pe Marian Oprișan în funcția de vicepreședinte.

”Mai ales în contextul în care reprezentanții PNL au primit mai multe funcții în instituții cheie din subordinea CJ, în timp ce reprezentanții USR PLUS nu au fost votați”, mai arată mesajul USR Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri