Caută
Close this search box.

Masca de protecţie devine obligatorie şi în aer liber

masca de protecţie

Purtarea măştii devine obligatorie în municipiul Brăila şi în 13 sate din judeţ, potrivit unei hotărârii a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, începând cu 12 octombrie.

Potrivit deciziei CJSU Brăila, este obligatorie purtarea măştii de protecţie (care să acopere nasul şi gura), de către toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în următoarele localităţi: municipiul Brăila (1,59), satul Berteştii de Jos (2,31), satul Chichineţu (2,34), satul Batogu (1,57), satul Vultureni (1,68), satul Frecăţei (2,81), satul Drogu (2,39), satul Gulianca (2,53), satul Cotu Lung (4,52), satul Muchea (2,7), satul Căldăruşa (4,95), satul Tudor Vladimirescu (2,11), satul Baldovineşti (1,6), satul Zăvoaia (1,71).

Toate restaurantele, terasele, localurile se vor închide la 23.00, ultima comandă va fi luată la ora 22.00. Desfăşurarea activităţilor cinematografice, concerte, spectacole va fi redusă la un număr de 25 de persoane în spaţii închise şi la un număr de 50 de persoane în spaţii deschise. Sălile de jocuri de noroc vor fi închise la ora 23.00, potrivit B1 TV.

Măsuri dure şi la Galaţi

Purtarea măştii în aer liber devine obligatorie de marți în Galați, în efortul de a reduce creşterea infecţiilor cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, a anunţat Instituția Prefectului județului Galați, după ce numărul infecțiilor cu virusul ucigaș a crescut semnificativ.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a luat astăzi o serie de măsuri aspre pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19, după ce numărul cazurilor a explodat, atât în județ, dar mai ales în municipiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri