Caută
Close this search box.

Maxim și Alibec, mari ocazii ratate în finalul primei reprize! Ce facem cu Austria?

Meciul România – Austria se dispută chiar acum, cu începere de la ora 21:45, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, în cadrul etapei a patra din Grupa 1 a Diviziei B din Liga Naţiunilor. După eşecurile ruşinoase de la Reykjavik şi Oslo e momentul ca „tricolorii” să aibă o răbufnire de orgoliu şi să joace cu mai multă determinare.

Mirel Rădoi e acum un selecţioner cu spatele la zid. Deja i se cere cu vehemenţă demisia după primele două înfrângeri la echipa mare. Eşecul din Islanda ne-a transformat în spectatori la TV ai turneului final de EURO 2020, în condiţiile în care la Bucureşti se vor juca patru meciuri din competiţie. Mai dureros de atât nici nu se putea.

La Oslo, am avut pe teren o naţională anesteziată, incapabilă să dea o replică decentă lui Erling Haaland şi celor care mai erau pe lângă el în tricoul roşu al Norvegiei. A fost doar 4-0 pentru că nordicii s-au jucat cu ocaziile şi nu au fructificat tot. După meci, Haaland râdea şi spunea că singur putea da cinci sau şase goluri. Ce umilinţă!

România – Austria 0-0  la pauză, meciul de dispută la Ploiești.
ROMÂNIA: Tătărușanu – Bălașa, Burcă, Toșca, Bancu – Maxim, Marin, Stanciu – Deac, Alibec, Mitriță. Selecționer: Mirel Rădoi. Rezerve: Niță, Lazar, Crețu, Manea, Cicâldău, Pușcaș, Keșeru, Hagi, Iancu, Camora
AUSTRIA: Pervan – Lainer, Dragovic, Hinteregger, Alaba – Schopf, Ilsanker, Baumgartlinger, Baumgartner – Gregoritsch, Schlager. Rezerve: Lindner, Siebenhandl, Schaub, Posch, Grbic, Kalajdzic, Grillitsch, Ranftl, Trimmel, Holzhauser, Onisiwo, Monschein. Selecționer: Franco Foda
Min. 43: Alibec pătrunde în careu pe stânga, șutează la colțul scurt, însă portarul austriac respinge în corner.

Min. 43: Maxim recuprează un balon în jumătatea austriacă, pătrunde în careu, dar șutează pe lângă.

Ce ne va rezerva repriza a doua??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri