Caută
Close this search box.

Medicul Carmen Dorobăţ anunţă că nu va candida pe lista PSD de la Iaşi

carmen dorobăţ

Carmen Dorobăț a declarat că nu va candida la alegerile parlamentare: ”Nu sunt pe nici o lista la nici un partid. Consider că misiunea mea de doctor si manager la nivelul Iasului, în acest context pandemic, este mult mai importantă. Multumesc dacă unii s-au gândit că aş putea face treabă si la alt nivel, dar acum sunt angrenată în organizare la nivel local”.

De la începerea pandemiei cu noul coronavirus, s-a vehiculat în mediul public faptul că doctoriţa Carmen Dorobăţ este apropiată de organizaţie PSD Iaşi.

Sunt tensiuni la PSD Iași, care este în febra întocmirii listelor pentru Parlament. Președintele filialei, Maricel Popa, ar urma să deschidă lista pentru Senat, iar locul doi ar urma să fie ocupat de Carmen Dorobăț, manager la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din Iași, au declarat iniţial, pentru G4Media.ro, surse din partid.

Problema este că Dorobăț este acuzată de procurorii DNA că ar fi luat mită de la 57 de studenți, iar Tribunalul Iași a condamnat-o anul trecut, în acest dosar, la 3 ani cu suspendare, iar pe soțul ei la 2 ani și jumătate.

Decizia ar fi stârnit controverse în plan local, fiind cerută medierea conducerii centrale. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pe 5 octombrie că nu vor fi candidați cu probleme penale pe listele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri